Sukkerfri gele og flower power!

Denne oppskriften har jeg delt med dere ifjor sommer også, og er superenkel. Nå har det derimot kommet en ny smak på Zeroh saften, som smaker helt fantastisk. Saften er ganske sterk, så du trenger ikke så mye saft. Smaken er herlig frisk.

2 dl saft (Strawberry and Red Orange)
8 dl vann
1 pakke gelatinplater

Ha vann og saft i en kjele, sammen med gelatinplatene. Varm opp på svak varme, til gelatinplatene er helt oppløst. Hell deretter over i en stor skål, eller i små porsjonsskåler. Sett kaldt i kjøleskap i cirka 5 timer. Du kan toppe med bær og/eller kesam. Supergodt og superenkelt.

IMG_5096

Deler også noen bilder fra gårsdagens treningsøkt. Vi er så heldige og har fått flott treningsrom på jobb. I går fikk Hanne, jeg og flere kollegaer tatt oss en styrkeøkt etter jobb. Hanne og jeg kjørte overkropp. Vi mangler bare en pullups stang som er på vei, imellomtiden bruker vi fantasien, og henger doorgymen i ribbeveggen.

FullSizeRender (2) FullSizeRender

FullSizeRender (1)

Ha en strålende kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s