Hjemmetrening med strikk

Idag var planen en skikkelig bra beinøkt nummer to, men snøen laver ned ute. Det er bare is på veien ned bakken fra oss, og etter en lite hyggelig opplevelse torsdag, så lar jeg bilen stå idag. Alt gikk utrolig nok bra med både bilen og meg, men det var bare takket være all snøen, som tok imot. Jeg snurret rundt, seilte ned bakken, og inn i en snøfonn. Det ble derfor hjemmetrening på meg idag. Flaks at jeg tidligere i uka, fikk ett par strikker i posten, som jeg fikk testet ut idag. Jeg liker best å hive på tunge vekter, og har trent lite med strikk tidligere, men dette blir ikke siste gangen. Det er Abilica sine strikker, og jeg har kjøpt den som gir mest motstand, altså hard. Dagens økt ble som følger:

5×20 knebøy m/strikk
5×30 gange fremover, oppreist kropp
5×5 pullups/chins

index dd

fdsf

5×15 hipthrust m/strikk
4×15 per bein, bulgarsk utfall i slynge
5×20 sidelengs gange i skøytestilling m/strikk (er jo gift med en skøyteløper, og denne svir godt)
3×15 per bein, sidehev m/strikk

gsaaa

gsgsaggag ssssss

sgsaggag

Frank har vært bortreist i helgen, så idag blir det søndagstaco og ny sesong av House of Cards. Hele sesongen ble sluppet fredag, på Netflix, gleder meg sinnsykt til nye episoder. Den serien er så vanvittig bra!

bbHa en strålende søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s