I love lifting!

Denne uka har så langt vært knallbra på trening, det er deilig å kjenne at kroppen spiller på lag. Jeg er så glad for at det å komme seg på trening ikke er et ork. Vi snakket om det på jobb i dag, vi som synes det er gøy å trene, vi er heldige. Jeg gleder meg stort sett til alle treningsøkter, selv om jeg vet det blir et slit. Det kommer til å gjøre vondt, du må pushe kroppen, og ikke minst hodet for å gjennomføre. Men; den følelsen du sitter igjen med i etterkant, den er ubeskrivelig deilig. Faktisk like deilig hver gang jeg går ut dørene på treningssenteret, eller snører av meg joggeskoene etter løpetur. Mestringsfølelse!!! Man kan bli ganske hekta på den følelsen, jeg lover deg!

IMG_4812

I går var det «legday», og jeg var så heldig å få med meg Frank’en min på trening. Det er alltid koselig når vi får til en økt sammen. Snart er årets skøytesesong over, og da blir det nok flere styrkeøkter sammen, det er stas ❤

IMG_4851

Min økt så slik ut i går, og beina er ganske så tunge i dag. Digg!

Knebøy
2×10, 60 kg
2×8, 65 kg
4×5, 70 kg

4×10 walking lunges, 2×12 kg
5×15 cable squat, 60 kg

IMG_4828 IMG_4826

4×10 leg extension, 35 kg
3x maks per bein, bulgarian split squat jumps – buuuurn
3×5 pullups
4×15 crunch i slynge

I dag var det ryggen som skulle trenes, jeg eeeeelsker ryggøkter. Ingenting slår markløft og pullups. Dagens økt ble slik:

6×6 markløft, 80 kg
5×5 pullups
4×5 nedtrekk smalt grep, 65 kg
4×8 enarmsroing m/hantel, 18 kg
3xmaks stående lat pulldown i kabel, 30 kg (15 + repetisjoner)
3×8 hengende beinhev
3×25 coreøvelse m/strikk, ligger video fra tidligere her.

En liten snutt fra gårsdagens, og dagens treningsøkt kommer her:

Ønsker dere alle en strålende torsdag! Snart er det helg, og mer løfting står på programmet. I love lifting ❤

IMG_4888

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s