Tirsdagsintervaller

Tirsdag er vanligvis min intervalldag. I forrige uke ble det derimot ingen intervaller, kun en løpetur på 8km, samt en powerwalk på 5km. Kroppen spilte ikke på lag, jeg hadde mye hodepine, og null «trøkk» på trening. Vektene føltes blytunge, blæææ, men sånn er det noen ganger. Jeg bestemte meg derfor for å ta treningsfri, både fredag og søndag. Lørdag hadde jeg kun powerwalk og 15-20 miutter med egenvektstrening i uteparken på Hamar. I går var derimot en mye bedre dag, jeg følte at energien var tilbake. Det var digg å løfte vekter igjen. Biceps, triceps og skuldre fikk kjørt seg, og selvfølgelig ble det også pullups. I dag var det intervaller som sto på programmet.

heidiidididi

Planen er å kjøre lengre intervaller enn jeg har gjort tidligere, frem mot Holmestrandsmaraton. To uker tilbake ble intervalløkten min 6×5 minutt, i konkurransefart, med ett minutts pause mellom intervallene. I dag bestemte jeg meg for å kjøre ennå litt lengre intervaller. Det ble 5×6 minutt, i konkurransefart, fortsatt med ett minutts pause mellom intervallene. Konkurransefart vil si 12 km/t. Det siste intervallet, økte jeg til 12,1 km/t, og la inn 40 sekunders spurt på 14 km/t. I dag føltes også dette helt greit, det er tungt, men absolutt overkommelig. No pain – No gain!

tjuduu

Jeg håper energien har kommet for å bli, det er i underkant av 6 uker igjen til Holmestrand Maraton. Jeg er utrolig spent på hva jeg klarer, jeg er sterkere enn i høst, men også noe tyngre i kroppen, med ennå mer muskelmasse. En ting er i alle fall sikkert, jeg må prøve å slå tiden min fra september 51:52. Min gale mann, Frank, skal prøve å dunke under 38 minutter på 10 km. Jeg tror han klarer det. Han har vilje av stål, og en vinnerskalle som er helt rå. Det er bare å kjøre på fremover, vinnerskallen og stålviljen skal på plass.

power

Ha en herlig kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s