Morgentur ved Mjøsa

Frank og jeg er på Hamar i helgen, det er sesongens nest siste løpshelg for Frank sin del. Vi kom opp igår ettermiddag. Min uke har vært preget av antydning til migrene flere dager på rad, og jeg har hatt dårlig «trøkk» på trening denne uken. Igår tok jeg derfor treningsfri, og sov da vi kom til hotellet. Idag har jeg startet dagen med en gåtur langs Mjøsa. Det er fantastisk nydelig vintervær ute, og endelig føler jeg at det begynner å letne i hodet.

IMG_4527

IMG_4587

Det er utrolig deilig å gå tur tidlig på morningen, det er nesten ingen biler eller mennesker ute. Verden har liksom ikke våknet helt ennå. På veien stoppet jeg også innom en liten treningspark, som ligger nede ved vannet. Her fikk jeg kjørt noen pullups, dips, hengende beinhev og litt annen morsom lek. Utrolig deilig med frisk luft.

Utendørs treningsparker er supert til øvelser hvor du kun bruker din egen kroppsvekt.

IMG_4580

IMG_4540 IMG_4538

Nå er det snart 3000m for Frank, og jeg skal selvfølgelig bort i Vikingskipet å heie. Ønsker dere alle en herlig lørdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s