Ikke bare Flower Power!

På min arbeidsplass er det mye Flower Power, kanskje ikke så rart, når man jobber som innkjøper i verdens beste blomsterkjede Mester Grønn. Dette er ikke reklame, jeg eeeelsker rett og slett arbeidsplassen min. Tiltross for mye Flower Power, så er det også mye annen power, blant mine kollegaer. I går var vi cirka 15 jenter som samlet oss til en sirkeltreningsøkt etter jobb. Vi var 2 stk på hvert team, og kjørte 3 runder av sirkeløkten på bilde under. Masse herlig energi, latter og moro. Utrolig gøy å ha så spreke kollegaer.

IMG_4010

Etter sirkeløkten tok Hanne og jeg en styrkeøkt, for min del ble det biceps og skuldre, og ett par runder med dips.

IMG_4036

IMG_4023

IMG_4033

Ha en strålende kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s