Killer Chicks

Killer Chicks, det er det Frank har begynt å kalle Hanne og meg. Må si jeg er ganske fornøyd med navnet. Igår hadde Killer Chicksa en treningsøkt i Holmestrand. Frank var også på senteret, for å kjøre sin knebøy økt. Vi måtte selvfølgelig ta en obligatorisk selfie.

8910af0d-c64c-4ccd-957c-baf111963f47

Hanne hadde fått med seg treningsopplegg til oss, fra sin trener Jon, som driver That Damned Gym i Oslo. Hanne skal stille i Athletic Fitness den 20 mars, under Sandefjord Open. Så økten hadde fokus på øvelsene hun skal prestere i under konkurransen, nemlig pullups, dips og roing. Etter oppvarming på overkropp, og noen kjappe pullups uten vekt, satte vi igang med økten.

Del 1:
Pullups med vekt 1-2 repetisjoner per gang. Jeg startet med 5 kg som jeg vanligvis kjører 3-4 repetisjoner med, og jobbet meg opp til 1 repetisjon med 12,5 kg. Jeg har aldri forsøkt med mer enn 5 kg, så selv om jeg slang haka litt over, så sier vi at den er godkjent. Jeg jobbet også litt med den øverste delen av pullups bevegelsen, som er der jeg sliter mest. Hva Hanne løftet på, røper jeg ikke. Det jeg kan si til konkurrentene hennes, jeg hadde vært rimelig «shaky», hvis jeg skulle stilt opp mot Hanne den 20 mars.

Del 2
1: Maks pullups med pause i bunn ved hver repetisjon (Heidi 7 reps)
2: 5 dips, slipper seg sakte ned og eksplosivt opp, 10 runder. Totalt 50 dips.
3: Pullups med pause i bunn ved hver repetisjon, minus 2 reps av maks for runde 1
4: Pullups med pause i bunn ved hver repetisjon, minus 3 reps av maks for runde 1
5: Pullups med pause i bunn ved hver repetisjon, minus 4 reps av maks for runde 1
6: Pullups med pause i bunn ved hver repetisjon, minus 4 reps av maks for runde 1

IMG_3881 IMG_3882 IMG_3883 IMG_3885

Del 3:
90 sekunder roing, hastighet ca 1:50 per 500m, rett på max pushups – 5 runder. De siste 30 sekundene av roingen, kjørte vi alt vi hadde.

IMG_3889

IMG_3892

Etter trening dro vi hjem til Idol på tv og sofakos. Frank og jeg koste oss med taco, mens Hanne pent nødt måtte holde seg til dietten sin. Disiplin!!

Tusen takk for en herlig økt som alltid Hanne ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s