Believe in yourself and you’re halfway there

Lørdag testet jeg maksløft i knebøy. Jeg var ikke fornøyd,  jeg vet at jeg har mer inne. Jeg fikk beskjed om at teknikken min er «excellent», det er supert. Med tanke på hva jeg har løftet på trening, så var nok håpet om å løfte 90 kg litt større en jeg ga uttrykk for. Jon sa også at siden dette var mitt første maksløft, så er det egentlig ikke et ordentlig maksløft, og at jeg fysisk er kapabel til å løfte mer. Jeg vet jeg har mer inne, enn de 80 kiloene jeg endte på.

IMG_3804

Jeg har en tendens til å bli usikker på meg selv, i selskap med folk jeg ikke kjenner så godt. Dette må jeg jobbe mer med. Svigerfar sa til meg i bryllupstalen vår, «Heidi, du er alltid så stille og forsiktig, det har du ingen grunn til, du må bare kjøre på». Det har jeg tenkt mye på, og jeg har kommet en lang vei de siste syv årene, iforhold til å ha mer tro på meg selv. Neste gang jeg løfter, så skal jeg ta et ordentlig dypt pust, tro på meg selv,og løfte de fordømte 90 kiloene jeg vet jeg har inne.

I dag løftet jeg følgende knebøyserier på trening:

1×8, 40 kg
1×8, 60 kg
1×6, 65 kg
1×6, 70 kg
2×5, 70 kg
1×4, 70 kg

Video fra mitt tredje sett på 70 kg, etter fire reps skal jeg til å sette ned stanga, men tar en femte repetisjon. Siste settet klarte jeg derimot bare 4 reps. Litt dumt å ikke komme opp igjen i knebøy, når du ikke har noen til å sikre 😉

Believe in yourself and you’re halfway there, you are so much stronger than you think ❤

IMG_3805

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s