Happy Valentine Frank

Dette blir et skikkelig klissete innlegg, proppet fullt av «æsjete» romantisk kliss. Så da er dere advart. Idag er det kjærlighetens dag, men som jeg sa rundt lunsjbordet på jobb forrige uke; «hos Herr og Fru Tindvik er det litt Valentine hver dag».

fjellet aug 08 032

Frank er iallefall ufattelig flink til å være romantisk i hverdagen. For å ta noen eksempeler. Første gang jeg dro på utenlandsreise med jobben, og var borte 14 dager i Kenya/Tanzania, så hadde han sneket en liten boks i kofferten min. I boksen lå det en liten tigerbamse, litt godterier, og et brev for hver dag jeg skulle være borte. Det er ikke sjelden jeg finner små lapper i nisteboksen min, med kjærlighetserklæringer. Frank lager ukesplaner for middagene våre, handler inn hver mandag, og disker opp med middager som er en kokk verdig. Han er ufattelig flink til å komme med komplimenter, selv klokka seks på morningen, før vi skal ut døra til jobb, kan han kommentere «idag var du veldig fin Heidi». Jeg beklager å måtte sette andre menn i så dårlig lys, men min Frank er verdens beste. Tipp, topp, tommel opp ❤

IMG_8590

Frank er min største inspirasjonskilde. Han er råsterk både mentalt, og fysisk. I januar gikk det ikke helt etter planen, han klarte akkurat ikke NM kravet. Han var ett fattig sekund unna. Ga han opp? Nei, han surmulte litt sammen med kona, så banket han på videre. I helgen klarte han NM kravet. Det er for sent iår, men til neste år, da er det NM – det er sikkert som banken. Ikke bare satte han ny pers på 5000 meter i helgen, med tiden 7,19,1. Han gikk sin beste 500m siden 2012 (41,5), satte ny pers på 1500m (2,02,18), og på 10.000m (15,37). En mil på femten minutter, det er ganske imponerende.

På tur er Frank alltid blid, om vi er under palmer i solen, eller i regntøy på fjellet. Han får meg alltid til å le, så jeg får vondt i magen. Ja, han er en komiker også.

CIMG7925

2008 117

Sist men ikke minst, han er ufattelig kjekk. Dån liksom, er det mulig å være så kjekkas. Vaskebrett, skøytelår og superfine tatoveringer. Sorry jenter, han er min!

12744157_971276866287853_4862073732353683210_n

Frank; gratulerer med helt rå skøyteresultater i helgen. Happy Valentine! I love you to the moon and back, and then some more ❤

red 3

 

2 tanker på “Happy Valentine Frank

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s