Happy Birthday Lulu

Hanne, som også går under navnet Lulu, spurte om jeg ville være med på bursdagstrening. Hanne hadde bursdag på torsdag, og idag skulle det feires. Vi var seks jenter som møtte opp på That Damned Gym, en kjellergym i Oslo, hvor Hanne trener til vanlig. Etter litt oppvarming, kjørte jeg først makstest på knebøy. Jeg hadde håpet på 90 kg, men endte på 80 kg. Dette var mitt første forsøk på maksløft i knebøy, så fysisk er jeg visstnok kapabel til å løfte mer. Jeg gikk for fort ned, som gjør løftet i bunn tyngre. Da har jeg lært det til neste gang.

Deretter startet den virkelige økten. En skulle ro, til 27 kalorier, for de fleste tror jeg tiden lå på i underkant/overkant av 1 1/2 minutt. Mens en rodde, skulle resten av gruppen gjøre andre øvelser. Økten så slik ut:

En person ror
Resten av gruppen gjorde knebøy

Ny person ror
Resten av gruppen gjorde pushups

Ny person ror
Resten av gruppen gjorde Mountain climbers

Ny person ror
Resten av gruppen gjorde Split jumps

Ny person ror
Resten av gruppen gjorde Burpees

Ny person ror
Resten av gruppen sto i planke (hvis noen falt før personen som rodde var ferdig å ro, ble det straff. Ingen falt).

Det vil si at vi fikk ca 1 1/2 minutt per øvelse, og vi gjennomførte 3 runder. Trodde jeg skulle spy på min siste runde med roing, som da ble etterfulgt av burpees. Lucky me!

5dba0b3c-4589-4566-b132-2266ddfc1e36

b33b3839-3fd4-40cf-9698-324863aa7599

Juhuu tenkte jeg, endelig ferdig. Da sier Jon (treneren); «Lulu, siden det er din bursdag, så kan du velge en person som skal gjennomføre 2700 meter roing med deg. Dere kan bytte på å ro, og velge hvor lenge dere ror. Mens den ene personen ror, skal den andre stå i knebøy posisjon, altså ikke gjøre knebøy, men holde statisk i bunn av knebøy posisjon. Hanne valgte selvfølgelig meg!! Vi rodde 300 meter avgangen, mens den andre sto. De andre sang bursdagssangen underveis. Bildet under sier vel alt om hvordan følelsen var, etter endelig å ha gjennomført.

9eed1181-773b-43f3-90f1-dd06c12c9e5a

Gratulerer med dagen Lulu! Glad i deg også ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s