Påskestemning og løpeglede

For en fantastisk nydelig dag. Solen skinner, nesten all snøen har regnet bort, skulle tro det var april. Det har vært skikkelig påskestemning ute i dag, burde egentlig dratt å kjøpt litt påskemarsipan…. Men det ble løpetur isteden, 11,2 km, i deilig vårluft.

IMG_3458

IMG_3427

Målet mitt for 2016 er å komme under 50 minutter på 10 km. Jeg har pers på 51:52, fra høsten 2015. Det var mitt første, og så langt, eneste løp jeg har gjennomført i mitt liv. For å bli en bedre løper, kreves det litt mer løping, enn jeg er villig til å ofre har jeg innsett. Jeg kjører gladelig intervaller og løpeturer i sone 3/4, men det er når de rolige langturene kicker inn, at jeg melder pass. Langtur i sone 1, er du klar over hvor sakte jeg må løpe i sone 1? Frank som driver med kondisjonsidrett, kan løpe i 10km/t i sone 1, det kan ikke jeg. Jeg må småjogge/gå raskt i 7-7,5 km/t, det er sone 1 for min del. Du kan lese mer om trening i ulike soner her og her.

IMG_3428

IMG_3460

Jeg skal fortsette med intervaller fremover. Det har blitt mye 4×4 frem til nå, og kortere intervaller som 45/15, 30/30 osv. Fremover skal jeg heller fokusere på lengre intervaller i konkurransefart, som da vil være 12 km/t. I tillegg til min ukentlige løpetur. Jeg kommer ikke til å legge styrketreningen tilside for mer løping. Det blir nok fortsatt 4-5 styrkeøkter i uka og 2 kondisjonsøkter. Så satser jeg på at med ennå sterkere ben, og ikke minst hodet, så skal jeg klare å flytte tiden min med 1 minutt og 52 sekunder. Løpegleden og treningsgleden kommer først!! Løping i sone 1 er altfor kjedelig, hvis du ikke er supermann Frank da 😉

IMG_3422

Ha en herlig kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s