Hjemmelaget Bounty

Jeg elsker kokos! Vanligvis har jeg kjøpt Atkins sine kokosbarer på Iherb, men å lage dem selv er jo kjempe enkelt, og resultatet ble super gode Bounty. Du trenger:

1 boks kokosmelk
2 store ss kaldpresset kokosolje
250 g kokosmasse
200 g mørk sjokolade
1 ts vaniljeekstrakt (kan sløyfes)

Sett boksen med kokosmelk i fryseren/kjøleskap i et par timer. Kokosmelken skal skille seg. Hell av kokosvannet, og ha den tjukke kokosmelkmassen i en kjele. Jeg hadde ikke tid til å vente på at kokosmelken skilte seg. Etter en time i kjøleskap, helte jeg rett og slett cirka rett over halvparten av boksen med kokosmelk over i en kjele, sammen med kokosolje og vanilje. Det funket også fint. Varm opp til alle ingrediensene har blandet seg godt sammen. Tilsett kokosmasse og rør om. Spe eventuelt inn med mer kokosmelk/-masse for å få en fastere konsistens.

kokos

Dekk en firkantet form med plastfolie. Fordel kokosmassen og press hardt ned i formen. Sett i fryseren 1-2 timer. Ta ut og del opp i Bounty størrelse med en skarp kniv uten tagger.

kokossss

Smelt sjokolade og dypp kokosbitene i sjokoladen med en gaffel eller klype. Legg på rist/matpapir og la stivne i kjøleskapet. Så er det bare å kose seg.

bountyMulig jeg har spist litt mange bounty barer denne uka hihi ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s