Helgens treningsøkter

Formen er stigende. Jeg er fremdeles forkjølet, men kroppen har fungert overraskende bra på trening i helgen. I går hadde jeg en knallbra beinøkt. Det er mulig det var på grunn av min nye, sinnsykt fine, blå tights. Til tross for mine alt for mange treningstightser, så var kommentaren fra Frank «det er den desidert kuleste tightsen du har». Lørdagens beinøkt, i ny blå tights ble som følgende:

5×8 knebøy, 65 kg
4×10 gående utfall, 2×12 kg (kettlebells som matcher antrekket)

IMG_3159 IMG_3158

3x maks liggende beinpress, 93 kg
4×10 leg extension, 35 kg
3×12 bulgarsk utfall m/strikk (denne utfordrer også balansen, super øvelse)

IMG_3184

I dag har jeg hatt ryggøkt, utrolig digg å løfte mark igjen. Markløft og pullups er mine absolutte favorittøvelser. Da en dame kom bort og spurte om jeg skulle stille i fitness, fikk jeg ekstra «boost» til resten av treningen. Det tar jeg som et kompliment.

FullSizeRender (1)

6×6 markløft, 80 kg
6×5 pullups
4x maks stående lat pulldown i kabel, 30 kg
4×10 ettbeins strakmark m/kettlebells, 2×12 kg
5 runder i monkeybars, avsluttet i enden med 5 hengende beinhev.

IMG_3204

Nå skal jeg stikke hånda langt ned i smågodtskåla, og kose meg. Det gjorde jeg forresten både fredag og lørdag også. Ups… Ha en herlig søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s