Hverdagskliss og hjemmetrening!

Starter dagens blogginnlegg med litt hverdagskliss. Frank smører nesten alltid matpakke til meg, som jeg spiser når jeg kommer på jobb. Idag hadde han puttet et lite sjokoladehjerte på toppen. Å tenke på det klokka seks på morningen, det står det respekt av, og et veldig stort hjerte.

sjokis

Det ble litt ekstra lang dag på meg idag, så da jeg kjørte hjem etter 9 1/2 time på jobb, orket jeg ikke å dra på trening som planlagt. Formen er fremdeles ikke helt på topp, og jeg hadde mest lyst til å sove. Da jeg kom hjem, var jeg rett og slett litt sur. På kjøkkenbenken ligger nytt nummer av Shape Up, kjærlighet på pinne og lapp fra Frank.

shape

Det er vanligvis jeg som lager middag på tirsdag og torsdag, da Frank er sent hjemme fra skøytetrening på is. Men, idag står det ferdig oppskjærte søtpoteter, brokkoli og gulerøtter i kjøleskapet. Alt jeg trenger å gjøre, er å brune fisk i panna, og sette grønnsakene i ovnen. Ja, jeg har verdens beste mann! Er det mulig å være så heldig? Alt dette ga meg ekstra motivasjon, og jeg bestemte meg for en hjemmeøkt:

3×10 ettbens knebøy i slynge
3×15 bulgarske utfall i slynge
3×15 leg curl i slynge
3×5 pullups i doorgym
3×10 pushups
3×15 crunch i slynge

leg hang

push

Det ble ikke noen superøkt, men jeg fikk iallefall trent. Så satser jeg på en bedre dag i morgen, med stigende form og tyngre vekter igjen. Siden Frank er så ufattelig snill og god, så tilgir han sikkert det hullet jeg laget i døra på klesskapet….

Jeg måtte selvfølgelig øve på hodestående. Først mot veggen, og merket at balansen var blitt så veldig mye bedre. Da måtte jeg selvfølgelig snu meg, og hadde ikke beregnet god nok avstand til skapet. Jeg skada meg også, en lang skrape på foten, blod også, jeg lover. Dette var tydeligvis ikke min dag, det kan heldigvis bare gå en vei; opp eller rett i skapdøra…

hodestå

Snart helg! Ha en herlig kveld ❤

2 tanker på “Hverdagskliss og hjemmetrening!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s