Dårlig på å være syk!

Endelig føler jeg med bedre igjen, etter 3 dager under dyna med influensa. Selvfølgelig fikk jeg migrene også, men føler at det har lettet litt igjen i topplokket. Jeg skal absolutt ikke klage, men som så mange andre, er jeg utrolig dårlig på å være syk. Da Frank kom hjem mandag ettermiddag, med en «bli frisk» pakke til meg, begynte jeg å strigråte. «Buhuuu, du er verdens snilleste mann du», tuter jeg, mens snørra renner.

IMG_2871

Idag tok jeg sjansen på en liten treningsøkt på morningen, før jeg skal avgårde på jobb. Da kjente jeg at kroppen nok ikke er helt på topp. Jeg kjørte med lettere vekter enn vanlig, og gjennomførte økta som en sirkel. Det ble 5 runder av følgende, med 3 minutters pause mellom hver runde:

5 pullups
10 knebøy, 50 kg
10 markløft, 60 kg
10 skulderpress, 20 kg

Da satser jeg på at formen bare blir ennå bedre til imorgen, så jeg kan kjøre litt hardere igjen på trening.

IMG_2885

Tusen takk for alle god bedring hilsener, jeg har fått mens jeg var syk. Ha en fin dag alle sammen ❤

 

2 tanker på “Dårlig på å være syk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s