Lykkerus!

Frank og jeg har vært hytteeiere i underkant av et halvt år. Det er fortsatt ganske uvirkelig. Vi kan sitte på hytta, se rundt oss, ut på fjellene, og forstår fortsatt ikke helt at det er vår hytte. Når vi kommer opp hit, er det som om resten av verden «forsvinner» litt. Det er en helt egen ro på fjellet. Vi er i lykkerus!

img_2740
img_2752

13abf880-be1e-4a10-8ffd-a0a56d0c3a98

I helgen tok vi langhelg, og dro opp torsdag etter jobb. Fonn, svigerfar sin hund ble også med oss. Han har storkost seg. Det er vanvittig gøy å kjenne hvor mye kraft han har, når han trekker oss avgårde på ski. Været har vært helt fantastisk nydelig, sola har tittet frem, og snøen glitret. Vi fikk oss 13 km på ski fredag, og 14 km på lørdag. Jeg tror bildene taler for seg!

img_2759
img_2771  img_2780

img_2809
img_2843

Her er en liten filmsnutt fra gårsdagens deilige skitur

Dessverre våknet jeg med influensa idag, og jeg som trodde jeg var heldig å hadde klart å skygge unna. Satser på at det går fort over igjen, har ikke tid til å være syk.

img_2838

Ha en fin kveld  ❤

2 tanker på “Lykkerus!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s