Sunnere sjokolademuffins

«Er disse sunne, de smaker jo dritdigg», var kommentaren fra Frank. «De er i alle fall sunnere», sier jeg. Jeg har tidligere forsøkt meg på sunnere sjokoladekake. Selvfølgelig måtte jeg teste det ut på Frank sin bursdag, for noen år tilbake. Frank er kanskje den største kakemomsen jeg kjenner. Katastrofen var derfor stor, da kaka smakte dritt, ja den gjorde det. Ingen sa noe av høflighet, bortsett fra Frank sin mormor. «Dette gikk jo ann», ja tenkte jeg, det er kanskje det beste man kan si om den kaka. Jeg har laget flere sunne varianter av diverse kaker siden, med bedre hell. Sjokoladekake har jeg derimot holdt meg unna, helt til jeg fant Funksjonell Mat sin sjokoladekakemiks på tilbud før jul.

sjok

Jeg kjøpte en pakke, og forrige helg slang jeg sammen røra. Alt du trenger å tilsette er 3 dl vann, 3 egg og 1 dl nøytral olje. Jeg lagde 12 store muffins av røra. Jeg laget glasur av sukrin melis, kakaopulver og vann. På toppen strødde jeg kokos. Yummi ❤

IMG_2281

3 tanker på “Sunnere sjokolademuffins

  1. Heihei😊ville bare si at jeg syns det er utrolig kult å se hvor stor utvikling innen trening du har hatt og hvordan du får fram treningsgleden!😄💪 for litt siden prøvde jeg noen av treningsøktene du har lagt ut på bloggen, og jeg gleder meg til de andre øktene jeg skal teste😄👍 så takk for at du deler treningstips og kloke ord😄du er rå!💪 Hilsen fra ei Holmestrandsjente😄

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Sjokoladekake med kesam | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s