Crossfit søndag- no pain, no gain!

Hvorfor hadde jeg tatt en screenshot av denne økta, og tenkt at dette skal jeg prøve? Fordi jeg innerst inne, faktisk liker å ha det litt vondt. No pain, no gain! Jeg trener på et vanlig senter, så det ble noen justeringer, da jeg blant annet manglet hoppetau og ball. I tillegg måtte jeg to ganger løpe opp trappen til andre etasje, for å gjennomføre pullups og toes to bar. Romaskinen står i første etasje på senteret, sammen med kondisjons- apparatene, og crossfitstativet står i andre etasje, i styrketreningsdelen. Jeg gjennomførte økta på 50 minutter, og 41 sekunder.

1000 m ro
10 handstand push up – mine kan vel kalles 10 halve;)
900 m ro
20 toes to bar
800 m ro
30 pullups (10 u/strikk – 20 m/strikk)
700 m ro
40 KB swings @ 16 kg
600 m ro
50 hopp på step (se filmsnutt )
500 m ro
60 HR push ups
400 m ro
70 air squats
300 m ro
80 sit ups
200 m ro
90 hopp på step (se filmsnutt )
100 m ro

Det er MYE roing, men utrolig nok så begynner jeg å like roing. Jeg skal definitivt prøve denne økta igjen.

IMG_2400

«Obsessed is just a word the lazy use to describe the dedicated».

Ha en herlig søndag ❤

2 tanker på “Crossfit søndag- no pain, no gain!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s