Får vi jenter noensinne nok treningstightser?

Frank har vært borte en hel uke på treningsleir i Inzell, hva gjør man da i helgen? Skriver blogginnlegg om treningstightser! Det er vel ingen hemmelighet, at jeg elsker treningstøy. Det gir faktisk litt ekstra motivasjon, med treningstøy i herlige, spreke farger. I tillegg er det superdigg å ha på seg, jeg kunne fint gått i treningstøy hele dagen. I løpet av 2016 kan det visstnok bli stuerent å gå på jobb i treningstights. Så hva er favoritt tightsen? Det finnes mange!

Kari Traa, jeg elsker designet, de spreke fargene og passformen. Kari Traa Myrblå tights, finnes i mange farger, og er en rimelig tights. Enkelte av mine har jeg fått på salg til en hundrelapp.

WFHJ4919

Tightsen på bildet under, er også fra Kari Traa. Den er supergod å løpe i, og sklir ikke ned. Den har også refleksdetaljer, kjekt når man er ute å løper i mørket.

XVIO9715

Til styrketrening, har jeg en forkjærlighet for Better Bodies sine tightser. Stoffet er som myk bomull, utrolig behagelig å ha på seg. De er forholdsvis lave i livet, med sitter godt på under styrkeøkter. Du får blant annet kjøpt dem her og her.

HPPT3110 MTDO4444

Aim’n, dette merket har tatt helt av på sosiale medier. Jeg kapret meg ett par, da det var black friday salg, og fikk dem til en veldig god pris. Jeg har kjøpt versjonen som har ekstra høyt liv. Disse er ikke bare super kule å se på, de er også utrolig behagelig å ha på. Den kan også brettes ned i livet. What’s not to love ❤

MULU7851 DHFX4670

Reebok, merket med det kuleste designet. Jeg husker ennå min første tights, den kjøpte jeg som 16 åring. Den var fra Reebok, i svart bomull, og hadde sleng nederst…. Noen som husker dem? De var «superpoppis» på 90-tallet. Heldigvis har designet endret seg dramatisk, og Reebok leverer superkult treningstøy hver eneste sesong. Disse er veldig store i størrelsen, jeg bruker alltid XS, og selv da er den noe romslig. Gleder meg allerede til sesongens nyheter, passer fint at jeg snart har bursdag;)

DWBZ7524

2xu, kommer liksom ikke utenom den. Mid Rise Compression tight, har blitt min favoritt. Den har litt tykkere stoff enn den «vanlige» 2xu, og sitter som støpt både på løpeturen, og på styrketrening.

EPNZ9894

Jeg handler stort sett alltid treningstøy på nett. Det finnes utrolig mange fine nettbutikker, med godt utvalg. De fleste har gratis frakt, og gratis retur. Flere av nettbutikkene, har ofte gode dagstilbud, ukestilbud og lignende. Mine favoritter:

sportamore.no (gratis frakt, ofte gode tilbud på hele butikken)
getinspired.no (selger Aim’n, sjekk ut tilbudstorget for gode tilbud, gratis frakt og super rask levering)
xlife.no (selger Better Bodies, gratis frakt ved bestilling over 400,-)
runwild.no (mye kult treningstøy, bla Reebok, super rask levering, gratis frakt)
3tshop.no (mye kult treningstøy, bla Reebok, super rask levering, gratis frakt ved bestilling over 300,-)

Fikk du lyst til å kjøpe deg litt nytt treningstøy? Det gjorde iallefall jeg, men det er mulig noen i huset mener jeg har nok;)

TTCE8176

Nå blir det intervaller på mølla, før jeg skal hente Frank på flyplassen. Gleder meg veldig til å få han hjem etter en hel uke på treningsleir ❤ Ha en herlig kveld folkens!

3 tanker på “Får vi jenter noensinne nok treningstightser?

  1. Tilbaketråkk: Hipp Hurra bloggen er 1 år | heiditindvik.com

  2. Tilbaketråkk: Dagens styrkeøkt og snart helg! | heiditindvik.com

  3. Tilbaketråkk: Treningstights! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s