Ukas bonusøkt med morsom slyngetrening

Er det flere som nesten har snødd inne? Jeg fikk bilen ut rett etter klokka ti idag, da kom endelig brøytebilen, og jeg kom meg på trening. Dagens økt var ukas syvende, en bonusøkt. Det er sjelden jeg drar på trening uten en plan for akkurat hva jeg skal gjøre, men idag ble økten til underveis.

IMG_2192

4×8 brystpress m/hantler, 2x18kg
3×10 bicepscurl i høy kabel, 2×17,5 kg
4×8 flies i kabel, 2×20 kg
4×8 bicepscurl i kabel, 40 kg
3×10 tricepspress over hodet m/tau, 30 kg
A1 3×8 skulderpress m/hantler, 2×12 kg
A2 3xmaks utoverlent skulderhev, 6 kg
3xmaks enhåndstricepspress m/omvendt grep, 15 kg
Kjørte også noen pullups innimellom selvfølgelig

Jeg avsluttet økten med fokus på mage/core muskulatur. En av mine favoritter er hengende beinhev, jeg fikk filmet litt så dere kan se hvordan den utføres.

I tillegg måtte jeg teste ut en slynge kombinasjon som jeg så på Facebook. Det er alltid gøy med nye øvelser, denne skal jeg øve mer på.

Resten av dagen skal jeg kose meg inne. Når jeg ser ut vinduet, ser det ikke ut som jeg har noe valg. Vår lille nevø på 3 år lurte på om han kunne ta sparken på besøkt til tante Heidi og onkel Frank. Det kunne han sikkert gjort i dette været, men det er litt langt fra Mo i Rana til Holmestrand.

Ha en deilig søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s