Crossfit lørdag morgen

Hvorfor ikke starte lørdagen med en crossfit økt som gir deg blodsmak i munnen? Jeg sto opp klokka syv, og var på trening før klokka åtte idag. Hvis jeg er der tidlig, har jeg senteret for meg selv. Siden jeg ikke trener på noe crossfit senter, kan det se litt rart ut å springe rundt fra romaskin til knebøystativ osv.

IMG_1605

Da jeg kom på senteret i dag, var det helt mørkt, alene – deilig. Jeg satte klart alt utstyret og kjørte igjennom øvelsene kjapt som en oppvarming. Jeg har kjørt økta tidligere. Suzanne Svanevik la den ut på instagram for en tid tilbake. Sist jeg gjennomførte økta, måtte jeg bruke strikk på pullups, det gjorde jeg ikke i dag 🙂

IMG_1616

1000m roing
100 knebøy a 30kg
800m roing
80 SDHP a 24 kg (Heidi; 20kg)
600m roing
60 push press a 30 kg (Heidi; 20 kg)
400m roing
40 wall balls (6 kg’s ball)
200m roing
20 pullups

IMG_1622 IMG_1630

IMG_1633 IMG_1702

Etter økten kjørte jeg også min nye favoritt øvelse, denne kjenner du godt i magemusklene. Jeg kjørte 5×20 repetisjoner.

IMG_1785

Sier meg fornøyd med dagens innsats, kjenner at crossfit er noe jeg absolutt kunne trives med. Det er dessverre ikke crossfit senter i Holmestrand, men jeg får kjøre noen tidlige økter innimellom i helgene, når jeg har senteret for meg selv.

IMG_1732

Ha en strålende lørdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s