Årets første!

Håper alle har hatt en strålende feiring. Frank og jeg koste oss sammen med familien i går. Klokka ti puttet vi propper i ørene, og sov igjennom raketter, og inn i det nye året. Frank har løp førstkommende søndag, og mitt hodet trives best med jevn døgnrytme, for å unngå migrene. Fordelen er at vi våknet friske og opplagte til det nye året. Etter en lang deilig frokost, tok jeg på meg fargesprakende treningstøy fra Kari Traa, og kom meg ut på årets første løpetur. Det ble 9 km i joggeskoene.

 IMG_1592 IMG_1594

Det var grått ute, regnet lett og tåkete. Det var som om verden ikke hadde våknet helt ennå, stille, ikke en bil eller menneske å se. Tiltross for gråvær, var det utrolig deilig med frisk luft. Gråværet kan være ganske fint det også, og veldig deilig å komme inn i varmen etterpå, ta en kopp varm te, og se nyttårskonserten på NRK. Det er tradisjon!

IMG_1587

IMG_1584

Ha en deilig 1 nyttårsdag, og titt innom Frank sin blogg. Der kan du lese om året 2015, året det endelig ble glattere.

IMG_1579

Godt Nytt År ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s