Treningsåret 2015 – 295 økter!

Jeg har alltid drevet med trening i en eller annen form. To år tilbake bestemte jeg meg for å ta tak i treningen, og sette noen klare mål, etter det som hadde vært en tøff periode for familien. Dette har jeg blant annet skrevet om tidligere her og her. Jeg husker i starten at jeg tenkte, «hvor lenge orker jeg å holde trykket oppe». To år senere lurer jeg ikke på det lenger, treningen har blitt en del av hverdagen min. Min lidenskap!

IMG_1493 IMG_1494

2015 er snart forbi, men for et år det har vært. For min del, har det kanskje vært mitt beste år noensinne. Jeg har tatt store steg, og blitt mye sterkere, først og fremst mentalt. Jeg har pushet grensene mine, og beveget meg utenfor komfortsonen. Den usikre jenta, som ikke har tort å stole på seg selv, er skjøvet litt lenger bort.

Styrkemessig har jeg hatt en god økning fra 1 jan. 2015. Jeg har hatt fokus på markløft, og chins. Siste halvdel av 2015 gikk fokus over til markløft og pullups. Det har blitt MYE chins/pullups, både vinter, vår, høst og sommer, inne og ute. I trær og stenger jeg har kommet over.

IMG_1486 IMG_1485

Markløft – økt 1 RM fra 70kg til 100kg (årets mest likte på Instagram)
Chins – økt fra 4 reps, til 10 reps (har ikke testet maks chins på 5 uker)
Pullups –  økt fra 0, til 10 reps (jobbet med strikk i starten av 2014)

IMG_1500

I mai startet jeg blogg, og åpnet instagram kontoen min, som nå er oppe i snart 1000 følgere! Deltakelse i mitt første løp noensinne, 10 km Drammen Maraton, hvor jeg løp i mål til tiden 51:52. Målet mitt var 50 minutter, og det skal jeg klare i 2016. Den beste, og sykeste opplevelsen var nok allikevel Toughest. Det var så langt utenfor min komfortsone som jeg kunne komme. Jeg ante ikke hva jeg gikk til, og det var kanskje like greit. De beste treningsopplevelsene har jeg hatt med verdens beste og råeste mann Frank, og min herlige, råeste venninne og kollega Hanne.

IMG_1443 IMG_1448

Så hva blir målene for 2016?

  • 10 km på 50 minutter (eller 49:59, hadde vært gøy å komme akkurat under 50)
  • 125 kg i markløft
  • 15 chins
  • 15 pullups
  • 1 chins med 25 kg ekstra
  • 1 pullups med 25 kg ekstra
  • 100 kg i knebøy (Jeg har ennå ikke testet maksløft i knebøy, så det skal gjennomføres. 100 kg i 2016? Hvorfor ikke, må ha et skikkelig hårete mål)
  • Tough Viking… det blir nok 2016 råeste opplevelse, selvfølgelig sammen med min herlige, råere enn råeste Hanne. (Følg henne på insta H_LULU_H, Hanne skal også stille i Athletic Fitness i 2016!!)

FullSizeRender

Jeg har aldri hatt nyttårsforsetter, men mål er noe helt annet. Målene skal jeg jobbe mot, og jeg skal nå dem. Jeg skal si til meg selv; «Ikke snakk deg selv ned, ha trua på deg selv, dette klarer du»! Jeg skal huske den følelsen jeg hadde på bildet under, det bildet sier egentlig alt om mestringsfølelse og stolthet!

IMG_3012

Ønsker alle et strålende nytt og sporty 2016 ❤ La det nye året bli magisk!

1 tanke på “Treningsåret 2015 – 295 økter!

  1. Tilbaketråkk: Året det endelig ble glattere | franktindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s