10 Pullups!

I går vurderte jeg å droppe trening, da jeg kjørte hjem fra jobb. Etter nesten en uke til fjells med mye frisk luft, føltes det tungt å sitte inne hele dagen på kontoret. Planen var en kjapp styrkeøkt på overkroppen, før vi skulle feire pappa’en min som ble 60 år i går. Jeg startet med bicepscurl, men måtte se om jeg hadde løftet opp riktige manualer, fy det var blytungt. For å få igang kroppen litt mer, måtte jeg kjøre dynamisk oppvarming med strikk, og hvorfor ikke noen pullups tenkte jeg. Boom!! 10 stk, med kroppen full av julemat og marsipan. Teknikken snakker vi ikke om, og beina ble til god hjelp mot slutten, men jeg klarte 10, og støtter meg på styrkecoach Silje Mariela.

Økten min ble som følger:

Bicepscurl m/manualer 4×8 per arm, 2×12 kg
Pullups 10/6/5/5/4/3/2/1
A1 Skulderpress m/manualer 4×8, 2×12 kg
A2 Opptrekk til haka m/manualer 4×8, 2×12 kg
Tricepspress m/tau 3×10, 30 kg
Bicepscurl i høy kabel 3×10, 2×17,5 kg
Enhånds tricepspress i kabel, omvendt grep 3xmaks, 15 kg
A1 Utoverlent sidehev 3×12 per arm, 6 kg
A2 Beinhev 3×10
(A1/A2 – betyr at øvelsene utføres rett etter hverandre, altså supersett).

I dag har jeg løpt 4×4 på mølla, men måtte også teste noen pullups. Utrolig nok klarte jeg å dra meg opp 10 ganger. Igjen, teknikken er dårlig, det skal jobbes med i 2016.

Da er både tresifret i markløft og tosifret i chins og pullups i boks før året er over – jeg klarte det!! Da er det bare å sette nye treningsmål for 2016. Jeg gleder meg ❤

IMG_1419

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s