«Morsom» intervalløkt

Hvis du har lyst til å teste ut en «morsom» intervalløkt, så kan du prøve økten jeg gjennomførte idag. Jeg fant økten på bloggen til Stine Hartmann, men måtte justere den litt. Det anbefales ikke å gjennomføre denne økten etter «legday», også er jeg nok ikke helt på hennes løpenivå. Før økten var jeg iallfall super motivert.

heidi

3 min oppvarming på 10
4 min på 12
3 minutter på 13,5
3 minutter på 14
(her tenkte jeg mannen min løper 10 km i ett rasker tempo enn dette, respekt!)

2 minutter på 14,1
2 minutter på 14,3
1 minutt på 14,8
1 minutt på 15,3
1 minutt på 15,8
Mellom intervallene frem til hit, hadde jeg 1 min stillestående pause
30 sek på 17
30 sek på 18
30 sek på 19
20 sek på 20
15 sek på 20
Mellom de siste intervallene, hadde jeg 30 sekunder stillestående pause

Fytti, trodde nesten jeg skulle spy på slutten. Jeg er så dårlig på å takle smerte når det kommer til kondisjon. Det er mye lettere å presse seg til å løfte tyngre, og flere repetisjoner. Her kan jeg bare bli bedre, har litt å lære av vinnerskallen til han jeg er gift med kjenner jeg. Ikke mitt peneste øyeblikk, men det er viktig å få dokumentert hvor sliten jeg var.

heidi sliten

Ha en herlig torsdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s