Starter helgen med frisk luft!

Frank og jeg kom til Hamar rett før klokken tre i dag. Frank dro rett bort i Vikingskipet, for å teste isen. Jeg dro rett ut på løpetur. Det er faktisk første gang jeg løper ute på Hamar. Jeg er jo ikke veldig kjent her, men satset på at jeg skulle finne frem. Jeg løp fra hotellet, og mot vannet, utrolig deilig med frisk luft etter avsluttet arbeidsuke. Lyset ute i dag var helt nydelig, og det var kald, frisk luft, deilig!

IMG_0214 IMG_0215

Det er en kjempefin strandpromenade, langs Mjøsa. Selvfølgelig hadde jeg også googlet meg frem til at det var en utendørs treningspark her. Så på veien tilbake igjen, stoppet jeg her for noen pullups og dips. Jeg fikk lekt meg litt, og kjørte 3×5 pullups og 3×10 dips, før jeg måtte ta på hanskene igjen, holdt på å fryse fingrene av meg.

bbb

IMG_0226 IMG_0250

Tilbake på hotellet igjen med roser i kinna. Herlig! Ikveld blir det avslapping på hotellet med thaimat og Broen på NRK nett tv.

hhhh

God helg ❤ 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s