Ny PR i pullups

I går ble det pepperkake fokus på bloggen, men jeg må nesten dele gårsdagens treningsglede med dere. Jeg satte nemlig ny personlig rekord i pullups, med hele 8 stk. I fjor på denne tiden klarte jeg ingen pullups, og to chins. Det vil si, jeg trodde selv jeg klarte 4 chins, men jeg gikk ikke helt ned imellom hver repetisjon. Målet for 2015 var å klare 10 chins. Jeg nådde 10 chins for cirka en uke siden.

Pullups er en øvelse jeg ikke har satt meg noen mål for i år, men nå tror jeg jammen at målet blir å klare 10 pullups før jul. Fokus fremover blir derfor mer pullups!!

At jenter ikke kan klare pullups/chins, det er tull!! Det sitter i hodet, du blir god på det du trener på, men du må virkelig ville det. Mitt råd, glem pullups maskinene på senteret, start med negative chins/pullups. Når du klarer å bruke 30 sekunder på vei ned, vil du sannsynligvis klare å dra deg selv opp.

Kom igjen jenter, det er bare en vei, og det er opp!! #pullyourselfup

IMG_9751

Ha en herlig treningsglad uke ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s