Desember i skogen!

Man skulle virkelig ikke tro det er desember. Det er 10 grader ute, og bart i skogen. Varmetightsen min, ligger fortsatt i skapet, det er rett og slett for varmt ute. På dagens løpetur, måtte jeg ta av meg hanskene, og angret på at jeg hadde tatt på meg hals. Det var uansett nydelig i skogen.  Selv om stormen «Synne» er på besøk, så merket jeg lite til vinden inne i skogen. Det sildret i bekkene, og luften føltes som om det var april.

IMG_9595

Det var så deilig ute, at jeg bestemte meg for å løpe den «lange» runden min på 11 km.

IMG_9639

Halvveis på turen, måtte jeg også øve litt på håndstående. Tror kanskje damen med hund som plutselig kom gående, synes det var litt rart 😉

IMG_9650 IMG_9655 IMG_9656

Da jeg kom hjem fra løpetur, tok jeg disse godbitene ut av fryseren. De hadde jeg gjort klart før jeg løp ut døren. Kjempe enkelt, og utrolig godt.

1 beger mager kesam
3-4 ss sukrinmelis
1/2 ts vaniljepulver
2 håndfuller med frosne bringebær (hakkes til små biter)

Bland alt sammen i en bolle, fyll en isbitform, eller to. Det blir cirka 25 biter. Settes i fryseren i cirka 2 timer. Jeg oppbevarer mine i kjøleskap, etter at jeg har tatt dem ut av fryseren.

IMG_9594 IMG_9653

I morgen skal jeg dele verdens beste pepperkake oppskrift med dere, full av sukker, sirup, smør og hvetemel. Pepperkakene tuller man ikke med 😉

Ha en fin lørdag ❤

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s