Energikuler på en tirsdag

Tirsdag er for min del den dagen i uka hvor jeg ofte kjenner meg trøtt, det er litt ekstra tungt å komme seg på trening. Vanligvis løper jeg intervaller på tirsdager, men siden jeg hadde en herlig løpetur ute i går, så ble det styrkeøkt i dag. Planen var bryst og skuldre, men ble endret til biceps og skuldre. Jeg har fått en strekk, og benkpress funket absolutt ikke. Den har sitti noen dager, så tror derfor at overkroppen skal få hvile resten av uka. Jeg får heller løpe, og få inn noen skikkelig gode beinøkter.

IMG_9295

Siden jeg trengte litt ekstra energi i dag, så tok frem en oppskrift jeg har hatt liggende fra Kristine Weber sin blogg. Energikuler på en tirsdag, perfekt! Jeg slang sammen ingrediensene på fem minutter.

IMG_9337

1 banan
80 g havregryn
20 g peanøttsmør
20 g vaniljeprotein
15 g fibersirup
½ ts kanel
en klype maldon salt

Mos bananen med en gaffel, og bland deretter inn resten av ingrediensene. Ha plastfolie på en tallerken, og form ca 12 kuler. Settes inn i fryseren i en halvtimes tid.

IMG_9342

Gleder meg til Frank kommer hjem fra isøkten sin, da skal vi kose oss med disse og åpne adventskalender. Jeg elsker førjulstiden ❤

FullSizeRender (003) IMG_9341 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s