God helg

Noen ganger må man bare stoppe opp, og nyte. Da jeg kjørte hjem fra jobb i går, var det fantastisk nydelig lys ute. Istedenfor å kjøre strake veien til trening, så kjørte jeg en liten omvei langs sjøen. På veien stoppet jeg langs vannet, deilig å nyte vinterluften og stillheten. Håper virkelig det blir mange slike vinterdager fremover. Etter litt frisk luft, fikk jeg meg en god styrkeøkt.

IMG_8782

IMG_8751

I helgen er det Norges Cup for Frank, og denne gangen er det på Hamar. Vi satser på knallbra isforhold, og ny pers denne helgen også. Frank skal såklart kvalle til NM på 5000 meter. Husk å heie litt ekstra på han i helgen da 🙂

IMG_8740

Ønsker dere alle en strålende deilig helg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s