A sunday well spent, brings a week of content!

Som jeg har savnet knebøy de siste 3 ukene. Uten vekter fungerer det fint, men det er kjedelig, og bygger iallefall ikke styrke i beina. Idag la jeg på 40 kg, ikke stort, men kunne absolutt ikke kjøre «ass to the grass». Må bare innfinne meg med at «ass to the grass» knebøy, må vente ennå litt.

IMG_7764

Markløft fungerte, men jeg holdt meg til lavere vekter enn vanlig. Planen var å få til en bein/rumpe økt, med øvelser jeg kjente at fungerte. Jeg prøvde meg frem, og fikk faktisk gjennomført en bra økt. Enkelte av øvelsene har jeg kjørt lite av tidligere, men øvelsene fungerte, uten at jeg fikk vondt i halebeinet. Det er det viktigste.

5×10 Knebøy, 40 kg (ikke dype)
5×10 Markløft, 60 kg
5×15 Knebøy i kabel, 55 kg 

          IMG_7771 IMG_7859

3×15 Liggende beinpress, 85 kg
5×15 Pull through i kabel, 45 kg
5×10 Leg extension, 30 kg
3×15 per bein, Kick back i kabel, 15 kg

Avsluttet med en mageøvelse dere må prøve, denne så jeg langrennsjentene gjøre i serien, Verdens beste skijenter. Det er første gang jeg prøver denne, men den skal bli fast innslag i mitt program.

Måtte også øve litt på håndstående pushups. Jeg kommer lenger og lenger ned for hver gang. Blir så lykkelig over fremgang!

IMG_7854 IMG_7852

Må også komme med en «spooky» fortelling. Igår kveld sendte Frank meg en snap, hvor han hadde skrevet 7,25,64 i duggen på speilet. Teksten var, «drømmer om morgendagens 5000». Vet dere hva han gikk på idag; 7,25,64. Hvor sykt er ikke det. Det er pers med 4 sekunder. Om 2 uker er det Norges Cup igjen på Hamar, da skal min mann være i toppform, for å kunne kvalle til NM. Jeg er helt sikker på at han klarer det ❤

IMG_7861

Ønsker dere en riktig god søndag, og en herlig ny uke.

«A sunday well spent, brings a week of content» ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s