Inspirasjon på 63 år

I dag hadde jeg en herlig opplevelse på treningsstudio. Biceps og skuldre sto på programmet. Midt i økten kom det en dame bort til meg. Jeg hadde akkurat lagt ned 12 kg’s manualene. «Du er bra sterk», sier hun på Nordlands dialekt. «Jo takk» sier jeg. Hun tar opp mine manualer, og kjører noen repetisjoner. «Du er vist bra sterk du også», sier jeg.

IMG_7685

Hun forteller at hun egentlig ikke skal løfte bicepscurl, da hun har slitt med senebetennelse i begge skuldre. Hun har blitt mye bedre gjennom trening, og fått tips til øvelser hun kan utføre. «Ja, jeg er 63 år sier hun, og må jo holde meg i form». Jeg holdt på å ramle i bakken, for hun så virkelig ikke ut som om hun var 63 år. Hun hadde også løpt så svetten silte på mølla, før hun skulle trene litt styrke. For en inspirasjon! Vi snakket litt til, og hun ønsket meg god økt videre. Hun gikk bort til hantelracket, plukket opp en 26 kgs manual, og kjørte enarmsroing. Oh my!! Imponert og inspirert, alder er tydeligvis ingen hindring. Det hjelper sikkert også med nordlandsgener;)

For øvrig fikk jeg selv en veldig bra økt:

4×8 skulderpress m/stang, 25 kg
3 sett 21 bicepscurl m/stang, 20 kg 
3×10 opptrekk til haka m/manualer, 2×12 kg
4×12, (6 per arm) bicepscurl m/manualer, 2×12 kg
3×10 skulderpress m/manualer, 2×12 kg
3×10 bicepscurl i høy kabel, 2×17,5kg
3×10, sittende bicepscurl (vri armene utover), 2×6 kg
IMG_7739

A1 3×10 «Leaning» sidehev med manualer, 6 kg
A2) 3×10 fronthev m/vektskive, 10 kg (A1 og A2 – supersett).
3x maks beinhev

Halebeinet har blitt veldig mye bedre, beinhev gikk fint så lenge jeg ikke presset bena helt opp til toppen av stanga. Jeg gjorde noen forsøk på utfall og hipthrust, men det gjorde fortsatt vondt. Knebøy tror jeg skal gå bra, skal i alle fall prøve med litt lette vekter i morgen.

IMG_7674

Ha en fin lørdagskveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s