Trening er ferskvare

Det er 3 uker siden sist jeg trente kondisjon, men i dag hadde jeg bestemt meg for å forsøke meg på litt løping igjen. Jeg har jobbet hjemmefra i dag, og tok løpepause midt på dagen. Endelig skulle jeg få testet min nye varmetights fra Kari Traa, som G-Sport i Holmestrand var så snille å få tak i til meg. Den har ligget i skapet lenge nå, først venta jeg på at det skulle bli kaldt nok, deretter måtte jeg vente på at halebeinet skulle bli løpeklart.

IMG_7435 IMG_7463

Jeg gikk først 0,5 km, for å bli litt varm. Deretter løp jeg bort til hoppbakken, det er i underkant av 3 km totalt. Det gikk veldig fint å løpe bort, overlykkelig for at jeg ikke kjente noen særlige smerter i halebeinet. For å ikke pushe for mye, hadde jeg bestemt meg for 6 drag opp trappene. Det er 157 trappetrinn opp bakken, jeg har telt!

IMG_7497

Jeg kjente det litt i halebeinet på det bratteste i trappen, og etter 2 drag var beina gele. Er det mulig? Feber, og en forkjølelse som fortsatt sitter litt i kroppen, kombinert med null kondisjonstrening de siste 3 ukene = tungt! Trening er ferskvare! Jeg gjennomførte allikevel alle 6 dragene. Det verste var egentlig å gå ned trappene, jeg var så redd for å falle, og tviholdt i rekkverket. Jeg falt ikke, og løp faktisk hjem igjen, selv om jeg egentlig hadde bestemt meg for å gå. Foreløpig kjennes det ut som om halebeinet har tålt løpeturen 🙂 Det gjør i alle fall meg lykkelig!

IMG_7557 IMG_7547

Det nye løpeantrekket var utrolig digg, det er fleece på innsiden av tightsen foran. I tillegg har den reflekser, så den er også perfekt til mørke vinterkvelder. Det var nok allikevel litt i varmeste laget i dag, det var 7 grader ute. Jeg hadde jo egentlig kjøpt antrekket for utetrening i minusgrader, men vinteren lar vente på seg. Jeg er i alle fall kjempe fornøyd. Elsker Kari Traa sitt design, og kvaliteten er super.

IMG_7421

Løpejakke, tightspannebånd og hansker – alt fra Kari Traa.

Ha en herlig kveld ❤

3 tanker på “Trening er ferskvare

  1. Tilbaketråkk: Desember i skogen! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s