På bedringens vei

I helgen har jeg ligget nedsauset i forkjølelse og feber. Det å være syk, er så utrolig kjedelig, men det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. Da jeg var liten så jeg en film sammen med mormor, som het Pollyanna. Jenta Pollyanna, fokuserer på det gode i livet, og finner alltid noe å være glad for, uansett situasjon. Jeg forsøker å tenke som henne, så når jeg først skulle bli syk, så passet det fint å bli det nå. Jeg skulle uansett bruke helgen til å ta det med ro, på grunn av fallet på halebeinet.

IMG_7077

I dag derimot har jeg gjennomført en styrkeøkt på overkropp igjen, fantastisk deilig. Jeg er fortsatt litt tett i brystet, men styrketrening fungerer fint. Halebeinet er også mye bedre. Jeg håper at det blir så bra i løpet av uken, at jeg neste uke kan forsøke meg på en løpetur igjen, og kanskje noen lette øvelser på bein.

Dagens økt ble slik:
5×3 pullups
5×3 chins
4×8 enarmsroing m/manual, 20 kg
4×8 bicepscurl høy kabel, 2×17,5 kg
4×8 tricepspress m/tau, 30 kg
4×8 bicepscurl i kabel, 40 kg
50 dips (12,10,10,10,8)
4×8 sidehev m/manualer, 2×8 kg
3×15 opptrekk til haka m/manualer, 2×10 kg

IMG_7001

Må også komme med et lite tips i dag. Vanligvis bruker jeg hansker på trening, men synes ofte jeg ikke får godt nok grep. I dag testet jeg flytende kalk for første gang, og gjennomførte hele økten uten hansker. Jeg fikk mye bedre grep, kalken satt godt gjennom hele økten. Dette er supert dersom du ikke vil søle med vanlig kalk. På flere treningssenter får man heller ikke bruke vanlig kalk, da er dette en god erstatning. Jeg kjøpte min på XXL.

Nå venter jeg snart Frank hjem fra isøkt, og vi skal kose oss med Frank’s hjemmelagde søtpotetpai m/kylling og grønnsaker. Det er absolutt en av mine favoritter til middag 🙂

IMG_7052 IMG_7051

Ha en herlig uke ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s