Overlykkelig!

Da jeg ramlet søndag kveld, var jeg sikker på at jeg hadde skadet meg skikkelig. Det trodde jeg mandag også, jeg var svimmel og kvalm, alt var vondt, sitte, ligge, stå. Heldigvis så kjentes det endel bedre ut allerede tirsdag, men jeg tok det med ro. Onsdag og torsdag har jeg faktisk fått trent. Det er begrenset hvilke øvelser jeg kan gjøre, men jeg er overlykkelig over at jeg i det hele tatt kan trene. Alt som involverer bein er foreløpig uaktuelt, det samme gjelder øvelser hvor jeg må ligge på benk. Heldigvis fungerer min favoritt øvelse, nemlig pullups. Ukas to styrkeøkter ble derfor seende slik ut:

pull

Onsdagens økt:
5×3 pullups
5×3 chins
4×10 enarmsroing m/manual, 16 kg
4×10 bicepscurl høy kabel, 2×17,5kg
4×10 bicepscurl m/stang i kabel, 30 kg
4×10 stående tricepspress over hodet m/manual, 16 kg
4×12 sidehev m/manualer, 2×6 kg
4×10 opptrekk til haka m/manualer, 2x10kg
Forsøkte meg på planke i trx slynga, men det var vondt, auuu.

Torsdagens økt:
5×3 pullups
5×3 chins
4×10 flyes i kabel, 2×17,5 kg
3×10 bicepscurl m/hantler, 2×10 kg
4×8 tricepspress m/tau, 30 kg
4×10 enhånds tricepspress, 12,5 kg
3×10 skulderpress m/manualer, 2×10 kg
4×12 facepulls, 40 kg
4×10 liggende roing i trx slynge
Forsøkte meg på push ups, men det var vondt, auuu.

heidi

Resten av uka blir rolig. Frank har ikke løpshelg på ett par uker, så vi skal skeie ut i helgen med både smågodt, pottis og ett par øl. Det er viktig med balanse i hverdagen.

Ha en fin kveld, og god helg 🙂

2 tanker på “Overlykkelig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s