Put it on a post-it

Hvordan planlegger jeg øktene mine i disse dager? Jeg skribler ned noe på en post-it lapp på morgningen. Ja, det er faktisk sant. Og siden jeg hele tiden roter bort disse post-it lappene, så blir treningen min veldig variert. Jeg vet at ukene mine skal inneholde 4 styrkeøkter, 2 løpeøkter, og en fri dag. Det er alltid planen. Jeg har latt lysten styre dagene, så dersom jeg føler for en ryggøkt, ja så blir det ryggøkt. Føler jeg for beinøkt, så blir det beinøkt. Jeg skal få satt opp et fast opplegg igjen, men har ikke bestemt meg for om jeg skal gjøre dette selv, eller få hjelp. I mellomtiden koser jeg meg med treningsøkter på post-it lapper.

hei

Dagens post-it økt for bryst og skuldre så slik ut:

2×20 raske armhevinger (oppvarming)
Brystpress m/hantler 5×6, 2×20 kg
Flyes i skråbenk m/hantler 3×10, 2×10 kg 
Skulderpress m/stang 4×6, 30 kg
1.Skulderpress m/hantler 3×10, 2×10 kg i supersett med
2.Stående opptrekk til haka m/hantler 3×10, 2×10 kg 
Brystpress i kabelstativ 3×8, 2×20 kg
Facepulls 3×12, 40 kg
Hengende beinhev 3xmaks
TRX slyngetrening, 4 runder Heidi spesial
Øvet på håndstående push ups, håndstående 1 arm osv. 

hhhh hhhhhh hh

Siden det er søndag, bestemte jeg meg for å lage protein vafler da jeg kom fra trening. Denne røra gir deg 10 vaffelplater:

6 egg
2 dl melk
200 g havremel
40 g vaniljeprotein
2 ts kardemomme
2 ts kanel
1 ts flytende margarin
2 ts sukrin gold

Topp dem med cottage cheese og syltetøy. Jeg bruker syltetøy fra Lerum, som er helt uten tilsatt sukker.

vaf

Satser på at det er igjen noen vafler til Frank kommer hjem. Frank har gått sin første 10.000 meter idag, på tiden 15:58. Ingen tid for historiebøkene ifølge han selv, men en veldig bra debut spør du meg. Igår gikk han 5000 meter på tiden 7.31.21, det er den tredje beste tiden han noensinne har gått. Så nå har iallefall jeg trua på at iår kvaller mannen min til NM, det er jo bare helt rått!!

opp ned

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s