Bli med ned i kjellærn

Bli med ned i kjellærn, sa Hanne. Lite viste jeg at hun mente det bokstavelig. Til tross for at jeg virkelig gikk i kjellærn i kveld, som vi sier der jeg kommer fra, så hadde jeg det helt vanvittig gøy.

IMG_6089

Den andre halvdelen av Team Blonde Painkillers, trener på en liten kjellergym i Oslo. De er en gjeng som trener sammen, mye crossfit inspirert trening. Jeg trener som dere vet, mest alene, derfor ble en økt med et team helt vanvittig rått.

Hanne og jeg kom litt før de andre, så vi satte igang med dagens økt. Etter litt morsom og variert oppvarming, kjørte vi noen repetisjoner med zercher squats. Vi gikk opp til 70 kg. Jeg har aldri gjort denne øvelsen før, men likte den, iallefall før vi satte igang med selve økten;)

IMG_6050 IMG_6046

8 runder av:
8 zercher squats (jeg fullførte de 4 første rundene med 50 kg, men måtte gå ned til 40 kg på de siste fire rundene. Hanne gjennomførte alle rundene med 50 kg).
16 split jumps

Deretter gjorde Hanne og jeg 5 runder av:
3 dips i ringer
3 pull ups

IMG_6058 IMG_6063

IMG_6074 IMG_6066

Jeg forsøkte meg også på enarms chins for første gang, og jeg klarte det. Hele 3 repetisjoner, det var utrolig gøy.

Deretter var det 6000 meter med skimaskin. Vi var et team på 4 som skulle fullføre 6000 meter på under 21 minutter. Vi klarte det på 20:46. Det var helt sinnsykt motiverende, og føle seg som en del av dette super teamet.

skiski

Helt tilslutt var det satt opp 1 minutt på airdyne bike, kun til ære for gjesten, nemlig meg. Jeg fullførte mitt minutt, men ramlet ikke av sykkelen som alle hadde forventet. Hmmm, kanskje jeg har mer inne, sier dumme meg. Jeg fikk dermed hvile i noen minutter, før jeg måtte gjennomføre ett nytt minutt på denne helvetes sykkelen. Fytti, jeg hater den sykkelen allerede. Det ser ut som mormors gamle spinning sykkel, men jeg lover deg, det er det absolutt ikke. Etter mitt andre minutt på denne dritt sykkelen, ramlet jeg av og var dermed offisielt medlem av teamet. Juhuuuuu.

air aird

Jeg hadde det helt utrolig, vanvittig gøy. Jeg blir nok med ned i kjellærn igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s