Fargeklatt på trening

Jeg elsker treningstøy, tights og topper i herlige farger, og fantastisk design. En favoritt er absolutt Kari Traa. Alle de spreke fargene, bare tøyet i seg selv gir meg motivasjon. Det er mulig Frank synes jeg har nok tights i skapet, ups, men når G-Sport har 50% som kundeklubbtilbud, da kunne jeg ikke motstå fristelsen.

hh h

Mine absolutt favoritter når det gjelder treningstøy er sportamore, runwild og getinspired. Sistnevnte har «mid season sale» nå, og pakken dumper ned i postkassen nesten før du har rukket å trykke på bestill. Me like ❤

Idag sto overkropp på planen min, og siden jeg hadde ny fargesprakende topp og tights fra Kari Traa, så gikk økten som en lek. Jeg har mye overskudd og energi på trening om dagen, og det er utrolig deilig. Igår ble jeg også minnet på en øvelse jeg har glemt litt bort, nemlig chins med ekstra vekt. Det var bloggen til Maren Erdvik, som fikk meg til å legge denne øvelsen til i dagens program. Dagens økt ble slik:

Chins
1×2, 10 kg ekstra vekt
3×2, 7,5 kg ekstra vekt
3×2, 5 kg ekstra vekt
3×2, 2,5 kg ekstra vekt
3x maks repetisjoner uten vekt (det vil si; 2 kg ekstra vekt etter sommeren, ups, sånn går det når man deler kontor med innkjøpsansvarlig for sjokolade).

hhh gg f

Dips
4×5, 5 kg ekstra vekt
3×10 uten ekstra vekt

dips di

3×10 bicepscurl i kabel, 40 kg
3×10 tricepspress i kabel m/stang, 40 kg
3×10 skulderpress m/manualer, 2×10 kg 

dddddd dsasda

3×10 bicepscurl i høy kabel, 2×15 kg

bic ddd

3x maks eksentriske smale pushups i supersett
m/ 3x maks enhånds tricepspress i kabel, 12,5 kg.
3×12 face pulls m/tau, 45 kg
100 situps

oppned og

Jeg rakk også å stå litt på hendene inntil vegg, og prøvde også å slippe taket fra veggen med bena. Utrolig nok sto jeg kanskje i 2 sekunder før jeg ramlet ned. Dette er en øvelse jeg skal mestre etterhvert, har så lyst til å både stå og gå på hendene. Farfar drev med håndstående til han var godt opp i åra, og han ble hele 92 år. Jeg har derfor trua på at livet opp ned, er bra for helsa. Ha en fin kveld! Jeg venter spent på Frank, som kommer hjem med ny tatovering ikveld – JIPPI 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s