Don’t skip legday

Hva skjer’a? Idag gledet jeg meg til å dra på trening for å løfte knebøy. Bein, er absolutt ingen favoritt hos meg. Muligens fordi jeg ikke er spesielt sterk i beina, sammenlignet med styrken jeg har i overkroppen. Det har også tatt meg mye lenger tid, å bygge opp styrke i beina. Styrken i armer, rygg og skuldre, har kommet mye raskere. Det er jo en kjent sak, at jeg kanskje ikke er verdens mest tålmodige, men jeg har allikevel skjønt at det er uaktuelt å hoppe over «legday». Skal man ha resultater, så må man også ha tålmodighet. Dagens økt så slik ut:

Knebøy
1×30, 20 kg – oppvarming, dype, raske bøy.
1×12, 40 kg
1×12, 50 kg
4×8, 60 kg

IMG_5518

Markløft
1×12, 60 kg
4×5, 80 kg

IMG_5521 IMG_5537

3×10 strakmark, 60 kg
3×15 beinpress, 101 kg
3×10 leg extension, 30 kg
3×12 rygghev m/vektskive, 15 kg
Mageøvelser i slynge og med vektskive.

IMG_5597

Nå stekes det grove pannekaker til Frank kommer hjem fra rulleskøyter, før kvelden skal nytes i sofaen med en episode eller to av Homeland. Vi har blitt helt hekta. Ha en herlig onsdagskveld.

Hilsen krølla, gadd ikke finne frem rettetanga idag 😉

IMG_5588

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s