Slettefjellet opp

Helgen har igjen vært tilbrakt i vakre Valdres. Siden Frank har startet skøytesesongen, med sesongens første løp i Stavanger, tok jeg med meg min spreke pappa og mamma til fjells. Pappa og jeg fortsatte på malingen, og mamma vasket. Jeg er heldig som har så snille foreldre. Vi har igjen fått gjort vanvittig mye, og nå begynner hytta virkelig å bli vår.

IMG_5214

Selv om vi har brukt mye tid på oppussing, så fikk jeg tatt turen ut på løpetur denne gangen også. Jeg hadde planlagt å løpe de 3 kilometerne opp fra hytta til fjellet, og ned igjen, totalt 6 km. Det er ca 290 høydemeter ifølge pulsklokka. Forrige helg brukte jeg 25 minutter opp, denne helgen tok det meg 24 minutter. Neste gang vi skal oppover, er det mulig jeg må teste å løpe det jeg makter opp, og se hva tiden blir. Kanskje jeg blir hekta på motbakkeløp fremover;)

hht hh

Siden tiden opp ble så bra, ble jeg motivert til å løpe en runde Frank og jeg løp sammen sist helg. Når jeg løper ute i norsk fjellheim, er det som om jeg glemmer å bli sliten. Beina bare går, jeg smiler, og nyter naturen rundt meg. Luften er frisk og deilig, det er magisk.

IMG_5212 FullSizeRender

Totalt ble løpeturen på 11,5 km. Det har lagt seg litt snø på fjelltoppene siden sist helg, og når sola var på vei ned, ble det et utrolig flott lys ute.

IMG_5213 IMG_5216 IMG_5217

Føler meg så ufattelig heldig!! Jeg har til og med mitt eget pullups tre.

hhhhhh

Ha en herlig søndag kveld!

2 tanker på “Slettefjellet opp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s