Back attack og Enchiladas

Siden jeg planlegger mine egne treningsøkter igjen, så tenkte jeg å dele noen av dem med dere fremover. Det er faktisk litt morsomt å planlegge egen trening. I dag var det back attack (rygg), og skuldre som sto på planen, og økten så slik ut:

50 pullups/chins – 3 pullups, 3 chins, 3 pullups, 3 chins, sånn fortsatte jeg til alle 50 var gjennomført.
4×8 sittende roing, 55 kg
4×8 rygghev m/vektskive, 20 kg
3×10 enarms roing ,18 kg
3×10 stående opptrekk til haka, 2x10kg hantler
3×8 deltahev, 2x8kg hantler
3×10 facepull, 45 kg
Avsluttet med core øvelser i slynga og 50 liggende beinhev

IMG_5094 IMG_5080

Jeg var super sulten som vanlig, da jeg kom fra trening. Kokken (Frank) er på skøytestevne, derfor måtte jeg selv stå for kokkeleringen. Når jeg først kokkelerer, og det faktisk blir bra, da må jeg legge det ut på bloggen. Jeg laget Enchiladas inspirert av Fitness Nora.

IMG_5097

Ingredienser:

5 speltlomper
200 g kjøttdeig av svin
1/2 boks chilli bønner
1/2 boks mais
1/2 paprika
1 tomat
1/2 rødløk
1 ts hjemmelaget tacokrydder
litt revet ost

Stek kjøttdeigen i stekepanne, og tilsett grønnsakene og tacokrydder sammen med litt vann. Jeg lot alt steke sammen i 3-4 minutter. Deretter fylte jeg speltlompene, rullet dem sammen og la dem i en ildfast form. Riv ost, og strø over. Stekes deretter på 200 grader midt i ovnen, i 15 minutter. Topp gjerne med tacosaus og ha litt salat til.

Det ble ganske mye mat, faktisk ble det igjen 2 speltlomper, men de kan jeg spise til lunsj i morgen. Yummi 🙂

IMG_5099

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s