You put a smile on my face

Idag fikk jeg en veldig hyggelig kommentar på Instagram, fra ei jente som også het Heidi. Jeg vet ikke hvem hun er, men jeg har etter et halvt år i «Instaverden», funnet ut at det er utrolig mange herlige, inspirerende jenter som backer hverandre der inne. Denne jenta som skrev til meg idag, skrev at jeg utstrålte lykke og overskudd. Det er så sant, for det er akkurat sånn jeg føler det om dagen. Treningen får meg til å smile.

smil smile

Har jeg en slitsom dag på jobb, føler meg tung i hodet og trøtt, så hjelper det alltid å komme seg på trening. Det gir meg så sinnsykt mye energi, og ikke minst en fantastisk følesle av mestring i hverdagen. Den eneste jeg konkurrerer mot, er meg selv. Det å sette mål, som jeg hele tiden kan strekke meg etter, det er fantastisk. Nei, så er ikke alle dager på trening like lette, noen dager føles kroppen tung, men jeg angrer faktisk aldri på en økt.

juhuu

Jeg er så glad for at jeg tok meg selv i nakken for snart 2 år siden, da livet var tøft. Det å nå kunne kjenne på den fantastiske følelsen av å være i god form igjen, det kan ikke måles i penger eller annen velstand. Det er ubeskrivelig deilig. Jeg er også uendelig heldig som deler denne lidenskapen med mannen i mitt liv, Frank. Vi har en gjensidig forståelse for at treningen er endel av hverdagen. De beste løpeturene har jeg sammen med Frank. 2 år tilbake, var det de værste for min del, da jeg ikke klarte å henge på. Det er ikke lenger noe problem 🙂

IMG_4981

Til alle dere som blir litt kvalm av dette uendelig positive blogginnlegget, beklager! Eller nei, kom deg heller opp og ut. Det er tungt i starten, men kroppen din, familien din, vennene dine kommer til å takke deg, det er nemlig bevist at trening gjør deg lykkelig. Det vil absolutt «put a smile on your face».

lykkr ute

4 tanker på “You put a smile on my face

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s