Høy på norsk natur

Frank og jeg har tilbragt helgen i vakre Valdres, på hytta vår. Det er fortsatt litt uvirkelig, at vi har blitt hytteeiere. Drømmen om hytte på fjellet har lenge vært der, og nå er vi plassert midt i indrefileten av norsk fjellheim. Da vi etter en lang arbeidsdag med maling, snekring og annet arbeid på hytta, la ut på løpetur fredag kveld, så kjente vi begge på hvor uendelig takknemlige og heldige vi er. Det glitret gult og rødt i fjellsidene, sola skinte og himmelen var farget i rosa da vi løp siste del av turen. Vi hadde med oss svigerfars flotte Vorsteh, Fonn på 6 år. Han synes også det var stas med løpetur i fjellterreng.

IMG_4768 IMG_4762

IMG_4770

Jeg fikk meg også en løpetur på lørdag kveld, og en ting er i alle fall sikkert, jeg kommer til å komme i ennå bedre løpeform. Skal man ut å løpe, så frister det å løpe oppover i fjellsidene, det er så verdt det når man kommer til toppen. Det betyr at det blir mye motbakkeløping fremover for min del:) I tillegg til å gi bedre kondisjon, gir motbakkeløp variert styrketrening for legg-, lår- og setemuskulatur, så det er bare å kjøre på fremover! At det frister med motbakkeløp, skjønner dere kanskje når dere ser på bildene under, vakrere omgivelser å løpe i finnes ikke!!

IMG_4868

IMG_4824 IMG_4826

IMG_4823

IMG_4739 IMG_4748

IMG_4796

Siden jeg ikke har fått innvilget pullups stang til hytta, så har jeg funnet meg et tre. Det er helt perfekt, og jeg kan i alle fall ikke klage på utsikten. Her skal jeg nok sette ny PR.

FullSizeRender

Ha en herlig uke folkens:)

IMG_4752

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s