Leg and butt day at the gym

Mitt samarbeid med Øystein er avsluttet, og jeg står nå på egne ben igjen. TrenHardt har sprengt kapasitet om dagen, så fremover skal jeg regissere min egen trening, eller kanskje finne noen som kan gi meg nye innspill. Vi får se!

Jeg må alltid ha en plan når jeg drar på trening, så i går satte jeg opp min egen «leg and butt day». Det er så lenge siden jeg har hatt slike økter, at jeg nesten hadde glemt noen av øvelsene.

Dype knebøy 5×20 reps 40 kg – totalt 100 reps.
Knebøy er absolutt ikke ukjent, det har jeg kjørt 4 dager i uken det siste halvåret.

IMG_4406 IMG_4399

Hip thrust 6×10 reps 60 kg
Denne øvelsen har jeg ikke kjørt siden i fjor sommer, og det kjentes. Her får du skikkelig god kontakt med rumpa, om du gjør øvelsen riktig.

IMG_4431

Bulgarske utfall 3×10 reps pr bein 2×12 kg hantler, avsluttet med ett sett maks repetisjoner uten vekter. Denne svir godt, jeg hadde glemt hvor mye.

IMG_4443 IMG_4441

Rygghev 4×8 reps m/ 20 kg vektskive, skvis rumpa på toppen av øvelsen. Dette er en ryggøvelse, men styrker også bakside lår og rumpe.

IMG_4448 IMG_4451

Pull through 4×15 reps 35 kg, super øvelse for stussen.

IMG_4452 IMG_4461 IMG_4456

Jeg avsluttet økten med coreøvelser i det nye slyngestativet på senteret. Super fornøyd med at det endelig har kommet slynger på senteret der jeg trener mest. Frank og jeg har også slynge hjemme, men når man først er på senteret, er det digg å få fullført hele økten før man reiser hjem. Selvfølgelig kunne det nye stativet også brukes til chins og pull ups, som absolutt er mine favoritt øvelser. Så selv om dette var «leg and butt day», måtte jeg kjøre 3 runder med pullups.

IMG_4471

Nå skal jeg ha en morgenøkt før jobb, det er det sjelden jeg får til! Ha en herlig torsdag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s