Sukkerfrie blåbærmuffins

I går ettermiddag burde jeg fått husmorprisen. Det er ingen hemmlighet at det vanligvis er Frank, som kokkelerer hjemme hos oss. I går derimot bakte jeg blåbærmuffins, og sydde gardiner til hytta. En stund vurderte jeg å bruke en metode Frank brukte i tekstil timen på ungdomsskolen, nemlig å stifte sammen gardinene. Jeg hater håndarbeid, gi meg heller hammer, malekost og spiker. Jeg fikk uansett sydd gardiner, uten å bruke stiftemaskinen, og muffinsene ble så gode at jeg må dele oppskriften med dere:)

IMG_4340

Jeg fant oppskriften på kriweb, en blogg jeg ofte leser og henter matinpirasjon fra. Det vil si, jeg legger frem oppskriftene, så Frank kan lage dem. I går laget jeg dem selv, og hadde varme muffins klare til Frank kom fra skøytesamling i Stavanger. Jeg tredoblet oppskriften, så den så slik ut:

6 egg
300 g laktosefri kesam
240 g havremel
3 ts bakepulver
120 g sukrin gold
6 dråper vanilje stevia
45 g kokosmasse
ca 200-300 g fryste blåbær

IMG_4341

1. Visp egg, sukrin gold og stevia luftig, tilsett deretter kesam.
2. Tilsett bakepulver og visp inn havremel litt etter litt. Rør inn kokosmasse helt til slutt.
3. Fordel røre og opptinte blåbær annenhver gang i ca. 12 store muffinsformer, bak i ovnen på 180 grader i 20 minutter.

I dag morges kunne jeg nyte kaffe og nydelig blåbærmuffins på jobb, mens jeg gikk igjennom mailboksen. Yummi!

IMG_4344

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s