Don’t ever give up!

Jeg har slitt med motivasjonen de siste ukene, det har vært tungt å skulle motivere seg til lange, tunge styrkeøkter alene. Jeg har nesten vært sikker på at vektene på senteret, plutselig veide mer enn det som faktisk sto på dem… Etter 10 km løp og Toughest, var det som om motivasjonen ble litt borte. Allikevel har jeg dratt på trening, gjennomført øktene, og ikke gitt opp. Jeg viste at motivasjonen ville komme tilbake!

I helgen, rettere sagt på fredag etter jobb, så kom motivasjonen tilbake. Da jeg trøtt og sliten, karret meg på trening fredag, så fungerte kroppen utrolig bra. Heldigvis har treningen blitt endel av hverdagen min, så når motivasjonen har sviktet, så har «vanen» fått meg på trening.

IMG_4061

Igår lørdag starten jeg dagen med en løpetur i skogen før frokost. Kroppen kjentes lett og fin, og jeg virkelig koste meg på løpetur igjen.

IMG_4090

Kroppen føltes så bra, at jeg dro på trening igjen på ettermiddagen. Jeg har ikke kjørt brystpress med hantler det siste halve året, rett og slett fordi det ikke har vært endel av programmet mitt fra TrenHardt. Igår måtte jeg derfor prøve meg på 2×22 kg’s hantler, som var det jeg løftet 6 måneder tilbake, og jeg klarte det.

IMG_4133 IMG_4186

Idag gjennomførte jeg ukas syvende, og siste økt. Det er 12 uker siden jeg startet mitt andre program fra TrenHardt, derfor måtte jeg teste maksløft på markløft igjen. 12 uker tilbake, klarte jeg 90 kg. Idag klarte jeg 95 kg. Det høres kanskje ikke så mye ut med 5 kg økning, men med tanke på at jeg ifjor sommer ikke klarte å løfte 60 kg, så har jeg hatt en enorm fremgang. Nå er det bare 5 kg igjen til målet på 100 kg. Her kommer en liten snutt fra helgens styrketrening.

Jeg har disse tolv ukene, ikke fulgt TrenHardt programmet til punkt og prikke. I hele august og første del av september trente jeg noe mer variert, frem mot 10 km og Toughest. Selv om jeg ikke har gjennomført alle styrkeøktene, så har jeg ikke akkurat ligget på latsiden. Alle ukene har jeg gjennomført minimum 2 Trenhardt styrkeøkter, i tillegg har det vært crossfit inspirert trening, trappeintervaller og noe mer løping. Nå satser jeg på at motivasjonen forblir på topp, og at kroppen fungerer som den skal fremover.

IMG_4278

Ha en herlig søndag 🙂 og ikke minst Gratulerer med dagen til min fantastiske venninne Maria 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s