Girls just wanna have guns

I dag har jeg kjørt igjennom følgende program fra Trenhardt – «the gunshow», eller «girls just wanna have guns», som jeg liker å kalle det. Selvfølgelig ble økten gjennomført med stil, i singlet som passet anledningen. Økten så slik ut:

1. Pushups med smalt grep.

– Maks antall reps x 3 serier («skvis» triceps på toppen av bevegelsen i hver repetisjon)

IMG_3865 IMG_3856

2. Chins med smalt grep.

– Maks antall reps x 3 serier («skvis» biceps på toppen av bevegelsen i hver repetisjon)

IMG_3875 IMG_3913

3. Tricepspress med stang. Drop-set.

– Velg en vekt du klarer maks 12 repetisjoner – gå ned 2-4 kg (avhengig av hvor sterk du er) og fortsett til det er stopp – gjør enda en nedgang på samme måte x 3 serier.

IMG_3886 IMG_3937

4. Bicepscurl med stang.

– Velg en forholdsvis lett stang og kjør 80 repetisjoner uten å slippe stangen. Hvis du må ta pause så ikke slipp stangen, men la den henge litt og fortsett videre når du er klar. Du kan dele det opp så mye du vil så lenge du holder stangen. Jeg valgte å kjøre med en stang på 10 kg.

5. Enhånds tricepspress med håndtak.

– Grip håndtaket med håndflaten mot deg på toppen av bevegelsesbanen og press rett ned uten å vri hånden. 15 repetisjoner x 3 serier

6. Bicepscurl med manualer. Drop-Set.

– Velg en vekt du klarer maks 12 repetisjoner – gå ned 2-4 kg (avhengig av hvor sterk du er) og fortsett til det er stopp – gjør enda en nedgang på samme måte x 3 serier.

IMG_3905

Jeg er helt skjelven i armene, dette er en økt jeg anbefaler deg å prøve. Her får du virkelig en real pump for armene.

Etter økten måtte jeg teste ut øvelsen «the crow». Dere som følger meg på Instagram, har bokstavelig talt sett meg gå på trynet, men i dag sto jeg i hele 10 sekunder. Det gjelder å ikke gi opp, øvelse gjør mester, det er i alle fall sikkert.

FullSizeRender (1)

Jeg fikk også kjørt core muskulaturen i slynga, og denne brenner virkelig i magemusklene. Slynge er for øvrig genialt å ha hjemme. Du fester bare krokene i taket, og kan ta slyngen av og på, ettersom når du skal bruke den. Slynge kan brukes til å trene hele kroppen, og er supert dersom du vil ha en effektiv økt hjemme.

Ha en super lille lørdag, kom deg på trening og pump opp armene 🙂

FullSizeRender

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s