Team Blonde Painkillers tester nytt treningssenter!

Idag har Team Blonde Painkillers testet ut Asker Treningssenter på Liertoppen. Vi har denne, og neste uke tilgang til gratis trening på senteret, gjennom vår arbeidsgiver Mester Grønn. Vi startet økta med å gjennomføre 50 chins/pullups. Vi tok 3 og 3, etterhvert 2 og 2, til vi hadde gjennomført alle 50. Deretter kjørte vi begge to igjennom mitt trenhardt program, dag 2, det vil si overkroppsøkt. Det er utrolig herlig å trene sammen med Hanne, hun har så mye positiv energi. Jeg som vanligvis trener alene, synes økta bare fløy avgårde.

hhh chins

Senteret var veldig fresht, og alt utstyr var nytt. Det er et lite senter, men hadde absolutt bra med både manualer og apparater. Vi fikk iallefall gjennomført en knallbra treningsøkt. Alt går så mye lettere når man trener sammen med ei så rå jente som Hanne.

stry h

hogh

Team Blonde Painkillers har startet oppladningen til Toughest 2016, neste år satser vi på en ennå bedre tid og plassering.

No pain, no gain!!

 

2 tanker på “Team Blonde Painkillers tester nytt treningssenter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s