51 minutter Heidi vs Heidi!

Jeg har ikke landa helt ennå, mestringsfølelsen er helt syk. Nei, jeg klarte ikke målet mitt på 50 minutter, men det gjør faktisk ingenting. Jeg stilte i mitt første løp noensinne, som 35-åring. Jeg har aldri konkurrert tidligere, og ante egentlig ikke hvordan jeg kom til å takle det. Jeg er stolt og kjempefornøyd med tida 51:52!

IMG_6188

De første to kilometerne gikk med til å finne marsjfart og flytsone. Jeg følte at det fløyt godt fra 2 til cirka 6 km, selv om jeg måtte se min gode makker Hanne forsvinne foran meg. Hanne løp i mål til en helt rå ny pers, 48:46. Lulu; you rock!

Heidi

Fra 6 km begynte det å bli tungt, og rett før 8 km stoppet jeg faktisk opp. Jeg var svimmel, og tenkte at jeg ikke orket mer. Jeg gikk kanskje 30-40 meter, før jeg så Frank og pappa stå ved enden av bybrua som vi skulle passere. Da tenkte jeg – ikke gi opp! Jeg satte opp farten igjen, Frank ropte og skrek, og pappa knyttet never og ropte «kom igjen». Det er ikke alle forunt å ha verdens beste mann, og verdens beste pappa som heiagjeng, og det ga meg akkurat det jeg trengte for å kjøre på inn mot mål. Jeg trodde på et tidspunkt at tida kom til å bli 56-57 minutter, fordi jeg var så sliten. Da jeg tok en nærmere kikk på klokka, og regnet kjapt i hodet, forsto jeg at jeg kunne komme meg under 52 minutter. Jeg løp på videre, og de siste 100 meterne spurtet jeg alt jeg hadde og raste forbi noen rett før mål. Herlig følelse! Tiden ble som sagt 51:52.

IMG_2464 Team Blonde Painkillers

Jeg har absolutt ikke trent nok løping frem mot løpet, så denne tiden har forbedringspotensial. Det var nok mye styrken i bena, Frank og pappa på sidelinjen, og det at jeg klarte å snu tankene mine de siste 2 km som gjorde at jeg fikk en tid jeg er veldig fornøyd med. Neste gang jeg stiller til start, så skal jeg under 50 minutter.

Nå er det oppladning til neste helg, da stiller Team Blonde Painkillers til start under Toughest 2015. Jeg synes vi er ganske råe jeg, frøken Lulu 🙂

Ha en herlig søndagskveld!

 

4 tanker på “51 minutter Heidi vs Heidi!

  1. Jeg er så stolt av deg og stolt av å ha deg som venn! Du er bare helt rå rå! Skulle ønske jeg hadde anledning til å se deg neste helg men om ikke annet så er jeg med i tankene med se beste ønsker! Dette klarer du! 😘👏🏼👏🏼💪🏻💪🏻💪🏻

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Fortsatt litt skummelt, men mest artig! | heiditindvik.com

  3. Tilbaketråkk: Treningsåret 2015 – 295 økter! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s