Herlig variert treningsuke!

Denne uka, startet jeg med treningsfri, noe jeg vanligvis aldri gjør. Jeg liker å starte uka, med en økt på mandager, da er jeg liksom i gang. Denne mandagen ble det derimot fri, og maling av hus.

Tirsdag var det løpetur med Frank, en kort og rolig tur på 7 km. Det var en sone 1 tur, for Frank sin del. Jeg overrasket meg selv, og gjennomførte en sone 2 tur. Jeg har vært oppe i sone 3, men hoveddelen av turen var i sone 2. Gjennomsnittsfarten var da 6,54 min/km, det vil si rett i overkant av 9 km/t. Løpeformen er på vei oppover, jeg er utrolig spent på Drammen Maraton kjenner jeg. Hvis du vil lese mer om trening i ulike soner, så har Olympiatoppen en fin oversikt. Jeg fikk også klemt i chins-party i doorgymmen hjemme og coretrening i slynga.

IMG_0640 IMG_1043

Onsdag gjennomførte jeg denne økta til crossfiter Susanne Svanevik. Det var i alle fall utenfor min komfortsone, vondt, og fristet absolutt til gjentakelse. Pain is just weakness leaving the body and all….

Torsdag løp jeg til en super fin park her i Holmestrand, turen bort er 5 km, jeg løp strekningen i tempoet jeg håper å holde under Drammen Maraton, dvs 12 km/t. I parken er det monkeybar, klatretau, dipsstativ, stenger til pullups osv. Jeg lekte meg litt i parken, før jeg løp en litt annen rute hjem igjen, 6 km i roligere tempo.

IMG_1339

Fredag sto styrke på planen, men etter å ha gjennomført min vanlige økt, måtte jeg teste ut chins og pullups med ekstra vekt igjen. Jeg klarte 1 chins med 12,5 kg ekstra vekt, og 1 pullup med 5 kg ekstra.

Lørdag var det svettefest på mølla med 45/15 og sprintintervaller. Jeg var så fornøyd med meg selv, at jeg dro rett til byen og spiste softis – nam!

Ukas siste dag, søndag, i dag ble det styrkeøkt igjen med mye knebøy, markløft og chins. Synes uka har blitt veldig variert, og det er gøy. Jeg grugleder meg til Drammen Maraton og Toughest 2015, men kjenner at jeg gleder meg mest. Jeg skal ha det gøy, og det skal i alle fall ikke stå på utstyret:)

IMG_1368 FullSizeRender

Ha en strålende søndag ❤

4 tanker på “Herlig variert treningsuke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s